сн. БГНЕС ″Не бях наивен, а ядосан, когато влязох в

...
сн. БГНЕС ″Не бях наивен, а ядосан, когато влязох в
Коментари Харесай

Борисов: Ако не ме бяха изгонили от МВР, още щях да марширувам по плаца


сн. БГНЕС

″Не бях доверчив, а сърдит, когато влязох в политиката. Ако не ме бяха изгонили от Министерство на вътрешните работи, още щях да си марширувам по плаца ". Това споделя министър-председателят Бойко Борисов в изявление за Dir.bg, което в целокупност ще бъде оповестено във вторник.

По думите му най-важният урок от опита му до тук в политиката към този момент 17 години е да си мери приказките.

На въпрос по какъв начин се вижда след пет години, министър председателят дава отговор, че ще си ръководи партията, с уточнението, че ″Господ разполага″.

Министър-председателят отхвърли да има искания към поста президент. Планът му е да си изкара мандата.

" Да си изкарам мандата. Ако питате непосредствено, президентската институция в никакъв случай не ме е интересувала ", сподели министър председателят. Той разясни, че с съдружните сътрудници - Волен Сидеров, Валери Симеонов и Красимир Каракачанов има прелестен разговор.

Запитан дали са изпушили лулата на мира с президента Румен Радев, Борисов съобщи: " Аз съм споделил на КСНС това, което имаше да споделям, в очите, че се усещам афектиран и в това време почитам институцията ".

Премиерът дефинира разигралото се към договорката с ЧЕЗ като един огромен балон. Според него ″БСП хейтят всичко, което вършат ръководещите, само че това си е тяхна работа ".

По случая " Скрипал " стана ясно, че никой не е имал нищо срещу българската позиция. " За наслада към този момент съм си извоювал позиция с мен да беседват, а не да ме осъждат ", сподели Борисов. Той акцентира, че целите му във външната политика постоянно са били Европейски Съюз и НАТО, държи канала на връзка с Реджеп Тайип Ердоган, а с президента на Русия е в доста добър, работен, изпълнен с доверие контакт.

" Той знае, че първо виждам България, второ Европейски Съюз и тогава всичко, което можем да създадем с Русия, го вършим ", сподели Борисов.

Той разяснява още случаяс кмета на " Младост ", какво му е отношението към парите, какво е научил от Тодор Живков и Царя, поучава ли го някой при вземането на сложните решения.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР