Смятате ли, че аз мога да давам разпореждания на тогавашната

...
Смятате ли, че аз мога да давам разпореждания на тогавашната
Коментари Харесай

Минаха Всички Граници! Хекимян И Каракачанов Спретнаха Див Скандал В Сутрешния Ефир!

Смятате ли, че аз мога да давам разпоредби на тогавашната министър Екатерина Захариева. Как си го представяте? Това е част от сякаш някаква скица. Някакви юристи натискали сякаш някаква зам.-министърка (Катя Матева - бел. ред). Аз тази зам.-министърка в действителност не я знам коя е ", напомни още Каракачанов. Вицепремиерът обаче се изнерви на водещия, който непрекъснато го питаше за Христо Христов и какви са взаимоотношенията му с него.

" След 10 ноември е бил офицер от службите, а аз съм работил за сигурността на България. След 91-а година сме работили. След тази година нямаше такава служба ", уточни Каракачанов и избухна: " Вие през вчерашния ден давате думата на един господин, който бълва неистини, и вие не го питате нищо. А аз в този момент ви изяснявам, а вие не ми давате опция. Господин Хекимян, желаете ли да ви кажа защо става въпрос. Мога ли да ви кажа в този момент аз някой неща, з да извършите разумна връзка. Защо вие не прекъсвахте по този начин Велизар Енчев? ", запита Каракачанов.

Хекимян обаче продължи да го пита за Христо Христов. " Хайде да не се държим по времето на Мао Дзедун преди разстрел. Той ми е консултант по линия за национална сигурност. Когато той е бил в тази организация, Вътрешна македонска революционна организация не е било във властта. Казах ви нещо, което не трябваше да ви споделям, тъй като неговата работа е обвързвана с някои неща, които са малко по-специфични ", сподели още Каракачанов.

" Петър Харалампиев е съдружен сътрудник на " Обединени патриоти ". Нямаме подписано съглашение, само че той е ръководител на гражданска конструкция, която взе участие в нашата коалиция. Ще ви отговоря доста простичко и ясно, вие спекулирате сега. Заяви Каракачанов във връзка назначението на Петър Харалампиев. Какво следствие, вие това наричате следствие? Петър Харалампиев съставлява едно гражданско съдружие, което парадираше в обществото. То имаше патриотични настроения, поради това го включихме във Вътрешна македонска революционна организация. Имаше 2 оферти за него – да е регионален шеф в София или началник на Агенцията на българите в чужбина.

Моето предложение на „ БГ родолюбец “ беше, че ще е по-полезен като началник на Агенцията. Хекимян обаче продължи да предизвика вицепремиера. „ Явно ви споделят в слушалката къде да ме прекъснете. Искате ли да свалите слушалката и да си приказваме “, избухна Каракачанов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР