Смятаният за почти сигурен трансфер на Крис Смолинг от Манчестър

...
Смятаният за почти сигурен трансфер на Крис Смолинг от Манчестър
Коментари Харесай

Трансферът на Смолинг в Рома пред провал

Смятаният за съвсем сигурен трансфер на Крис Смолинг от Манчестър Юнайтед в Рома е пред неуспех, написа " Гадзета дело Спорт ". Англичанинът сега играе чартърен при " Вълците ", само че те са доста удовлетворени от представянето му и желаят да изплатят напълно правата му. Изглежда обаче двата клуба към момента не могат да се схванат за параметрите на договорката.

От Рома се надяваха да си обезпечат правата на бранителя против 18 милиона евро и всичко бе контрактувано. В последните дни обаче настъпи непредвиден поврат, като от Юнайтед към този момент не са уверени, че тази договорка е преференциална за клуба, а и самият Смолинг стартира да се колебае дали желае да остане за непрекъснато на " Олимпико ".

Причината за тази внезапна смяна е, че с положителните си игри Смолинг е привлякъл много сериозен интерес към себе си. Той е хванал окото на Арсенал, Лестър, Евертън, Милан и даже Ювентус. Така че е доста евентуално да се стигне до наддаване за подписа на бранителя и цената му да скочи много.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР