Смятаният за извършител на извършеното по-рано днес жестоко убийство на

...
Смятаният за извършител на извършеното по-рано днес жестоко убийство на
Коментари Харесай

Пред храм и с кървав нож в ръка хванали мъжа, дирен за убийс...

Смятаният за причинител на осъщественото по-рано през днешния ден грубо ликвидиране на стара жена в Пазарджик е бил открит пред църквата в пазарджишкото село Ляхово. Това описаха пред " Марица " неволни очевидци на залавянето му. 40-годишният мъж бил видян от локални поданици с кървясъл нож в ръка и със следи от кръв по облеклата и ръцете. Хората алармирали чиновници на частната охранителна компания " Радио СОТ ДАИКС ". Гардовете бързо закопчали съмнителния мъж и го предали на полицията, а това, че всичко се разиграло тъкмо пред църквата, евентуално е случайност.

Припомняме, че сигналът за убийството е постъпил към 12 ч., по първични данни е имало следи от принуждение по натрупа на дамата, а позвъняването е било от нейния брачен партньор. Незабавно на място са били изпратени екипи и е почнало издирването на сина на 74-годишната жертва. По данни на полицията синът редовно е употребявал опиати.

Дали в действителност той е причинител на нечовешкото ликвидиране, ще покаже следствието. За случая е известена Окръжната прокуратура.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР