Смятаният за един от тримата крале на тежката категория в

...
Смятаният за един от тримата крале на тежката категория в
Коментари Харесай

Фюри се оттегля, може да има един последен мач с Кубрат

Смятаният за един от тримата крале на тежката категория в професионалния бокс сега - Тайсън Фюри - още веднъж разгласи проектите си да се отдръпна от спорта. Той към този момент на два пъти в предишното се отхвърли от бокса.

Първият път беше през октомври 2016 година, след това през юли 2017 година На Циганския крал му се наложи и да изтърпи наказване за потребление на кокаин, само че се завърна на кръга по свръхестествен метод с дуел против Дионтей Уайлдър.

Двамата завършиха наедно в борбата на 2 декември предходната година, като дълго се говореше за реванш. Фюри обаче подписа контракт с организацията на Боб Аръм, с която контракт има и българската звезда Кубрат Пулев.

Точно поради телевизионните права, които към този момент се държат от разнообразни организации, британецът и Уайлдър няма да могат да създадат повтаряне на мача си. Това накара експертите да считат, че може би последния мач в кариерата на Фюри, в случай че в действителност се откаже след приключване на договорката му с "Топ Ранк ", може да е с българина.

Циганския крал подписа договорка за провеждането на три касови мача с компанията на Аръм. Първият от тях е плануван за 15 юни против Том Шварц, а вторият е заплануван за септември, въпреки че към момента не се знае противникът за него. Третият би трябвало да се организира или до края на годината или в първите дни на 2020 година

"Ще бъда доста деен тази година. Ще имам цели три мача, а след тях ще изчезна, ще се откажа ", показа Фюри пред IFL TV.

Все отново съгласно експертите оттатък Океана, тези негови думи може да се поясняват и като нова дълга отмора от бокса, а не дефинитивно отричане. Предстои въпреки всичко скоро да разберем какви ще са проектите на Циганския крал за кариерата му, както и дали в действителност ще го забележим в мач с Кобрата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР