Смятаната за изчезнала преди седмица певица от Ирландия изпрати зов

...
Смятаната за изчезнала преди седмица певица от Ирландия изпрати зов
Коментари Харесай

Шиниъд О’Конър говори за психичното си разстройство в смущаващо видео

Смятаната за изчезнала преди седмица певица от Ирландия изпрати вик за помощ към околните си и милионите, които страдат от психологични разстройства. От обръщението й излиза наяве, че е жива, само че положението й е сериозно.

Шиниъд О’Конър изпрати видео известието си от мотел в Ню Джърси. Тя намерено декларира, че се усеща предадена от околните си и фамилията си. Според не те не се интересуват от най-малко трите психологични разстройства, които има и не схващат какъв брой уязвими са хората в нейното положение.

50-годишната певица декларира, че в случай че е зависело от нея, от дълго време е щяла да е отишла при умрялата си майка, само че е избрала да живее поради децата си, които в това време я наранявали. Така единствено на нейния управител му пукало за нея.

В персоналното си самопризнание, певицата е откровена за възприятието си на самотност, откогато изгубва попечителството над 13-годишния си наследник.

„ Аз съм напълно сама. Нямам безусловно никого в живота си, с изключение на докторът ми, моят психиатър – най-сладкият човек на Земята. Той споделя, че аз съм неговият воин – и това е единствената проклета причина, която ме поддържа жива сега – фактът, че съм неговият воин. Толкова е жалко”.

Певицата е женена три пъти и има четири деца. Става баба за първи път през 2015 година Диагностицирана е с биполярно разстройство. „ Целият ми живот се върти към това да не умра, а това не е живот” – споделя през сълзи Шиниъд.

Думите на Шиниъд О’Конър целят да привлекат внимание към менталните разстройства, тъй като те, безапелационна е изпълнителката на “Nothing Compares 2 U” не са по-малко значими от проблемите с опиатите и физическите болести като рака.

--> „ Психичното разстройство е като опиатите – на него не му пука кой си. Може да се случи на всеки”, изяснява О’Конър.

Певицата признава, че е правила многократни опити за самоубийство. В същото време споделя, че не желае да умира в този момент: „ Има смисъл да пребивавам, поради милионите със същия проблем”.

В изявлението си Шиниъд приканва всички да се извърнат към най-близкото клинично заведение и просто да поговорят с някой пациент: „ Не чакайте да стане прекомерно късно, в случай че иматe близки, отидете при тях. Посетете пациентите в психиатричната клиника, помогнете им, не ги оставяйте да умрат. Те са тъкмо като мен, страдат от същия проблем, аз съм една от милиони”.

Певицата е имала проблематичен живот и неведнъж е споделяла, че е била съкрушена след гибелта на майка си през 1985 година, когато е още младеж. Открито е заявявала, че тя и братята и сестрите й са били насилвани физически от родителите си в строго католическо семейство.

Преди година, певицата беше оповестена за изчезнала, а по-късно открита в предградие на Чикаго.

Преди дни тя показа в обществените мрежи притеснителни известия, че още веднъж обмисля да постави завършек на живота си.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР