Смятаме, че знаем всичко за принц Филип, но сякаш неговият

...
Смятаме, че знаем всичко за принц Филип, но сякаш неговият
Коментари Харесай

Какъв е бил принц Филип извън протокола и светлините на прожекторите

Смятаме, че знаем всичко за принц Филип, само че като че ли неговият същински облик остава прикрит зад магията на купата и ролята му? Какъв е в реалност той - отвън протокола и светлините на прожекторите? Ели Хауърд, публицист ипоследен шеф на българската секция на Би Би Си, се включва с коментар пред Васил Христов от Лондон.

" Много е забавно какъв брой доста неща научихме за него в този момент ", сподели Хауърд.

" Кралицата беше споделила, когато му отдаде почит, че той в никакъв случай няма да се изиска да се признае дълга, който Англия му дължи ", добавя тя.

" Той е доста прочут с нещата, които е правил през живота си - 13 години е бил във флота, бил се е във Втората международна война и то тъкмо, когато неговите сестри са били омъжени за офицери в нацистка Германия ", сподели Хауърд.

" Той има многостранни ползи - едно от нещата, които развива, е инженерните науки - той основава Кралската академия. Той споделя, че това, което не е основал Господ, го е основал инженер ", добавя тя.

" Той споделя, че желае да направи животът на бъдещите генерации малко по-поносим ", сподели Хауърд.

" Затова развива науките, развива изкуствата и най-важното - желае да се резервира природата и дивите животни ", добавя журналистката.

" Виждала съм го два пъти, без да имам опция да приказвам с него - в Бъкингамския замък и в Би Би Си ", споделя тя.

" Той е една доста мощна персона с възприятие за комизъм. Измъкнат е от щайга за портокали в Гърция като бебе, майка му е имала душевен проблеми. Не са желали да се дами за кралицата, също по този начин ", споделя Хауърд.

Вижте какво още показа Ели Хауърд във видеото горе.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР