Смятаме, че трябва да се мине през избори, защото това,

...
Смятаме, че трябва да се мине през избори, защото това,
Коментари Харесай

Рамадан Аталай: Управляващите се разложиха на съставните си части


Смятаме, че би трябвало да се мине през избори, тъй като това, което се случи през последните 6 месеца и преди този момент - присъединяване на Петков, Василев и другите в ръководството на страната, сподели, че те не са в положение да я ръководят.

Това съобщи в предаването " На фокус " по NOVA депутатът от Рамадан Аталай  Рамадан Аталай Рамадан Байрам Аталай е роден на 12 април 1957 година в разградското село Мъдрево. През 1997 година се. „ Управляващите очевидно нямат цел, визия и ориентировка. Безпринципно работи Кирил Петков, а Има Такъв Народ работи както им слага нещата пред тях. Управляващите напоследък единствено си дърпат чергата. Дунчев упреква една политическа групировка, Има Такъв Народ извадиха несъгласия с ръководещите. Явно е, че ръководството на страната не е в оня комфорт, който ни се представяше до момента ”, сподели още Аталай.

По думите му сега е пристигнало времето за избори, а когато това се случва нормално „ на напред във времето се изкарва като бостанско чучело. от самото начало мисли и милее за страната и във всички законопроекти това си проличава. Но дойдат ли изборите кой е най-виновен – по всяка възможност най-виновни са малцинствата за всички неволи ”, разяснява той.

„ Хората са небогати. Питам Кирил Петков и Асен Василев небогати ли са? Транспортният министър Николай Събев и Даниел Лорер небогати ли са? Не видях никой от тях да са пристигнали с дисагите от село. Тяхната логичност и изказ от трибуната е единствено за да вдигнат националистическия избор ”, безапелационен беше депутатът от.

Според него сега има разлагане на ръководещото болшинство. „ Разложиха се на съставните си елементи. Виждате, че един министър председател потегли да изяснява, че ще приказва с всеки депутат за вота да гласоподават по съвест. Мнозинството за свалянето на Никола Минчев не е това болшинство, което да може да ръководи, откакто падне държавното управление. Още е доста рано да се приказва. Сложили сме тигана преди да сме уловили рибата ", съобщи Аталай.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР