Смятаме, че премиерът не е лаладжия, а човек, който си

...
Смятаме, че премиерът не е лаладжия, а човек, който си
Коментари Харесай

Таско Ерменков: Премиерът не е лаладжия, а човек, който си държи на думата

Смятаме, че министър председателят не е лаладжия, а човек, който си държи на думата. Не сме говорили за кой сътрудник, упрекнат за пазаруване на гласове, става на въпрос. Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия Таско Ерменков в предаването "Още от деня ".

Идеята е да защитим интереса на България до край, и да дадем парламентарен тил, за това да се завърши делото в региона в газа. Задължаваме министър Теменужка Петкова да да отбрани ползите на България и АЕЦ "Белене ". Не се знае дали Европа ще ни накаже, дано да забележим какво ще каже Комисията. България ще има потребност от нови енергийни източници, както сподели и министър Нено Димов. Говорим за бъдеще, в което ще има повече електроуреди и електроавтомобили. Няма по какъв начин да си построил площадка и да си си платил реактори, а те да стоят настрана. Ще е мъчно да се откри покупател на АЕЦ "Белене ", а в случай че се откри ще е на по-ниска цена от това, което сме платили, разяснява той.

Днес на съвещание поискахме краткотрайна комисия за санирането. Да санираш 1000 здания не е "национален " план. Има съществуване на над десетки хиляди здания нуждаещи се от това саниране. Има изгода от позиция на комфорт, само че не и на публичен финансов запас, бяха разпиляни над 2 милиарда лв.. Цените които бяха заложени бяха с пъти по-високи от естествените. Подозирам, че са били присвоени. Искаме да забележим по какъв метод някой е правил действия с пъти по-скъпи, да знаем по какъв начин всеки публичен лев е изхарчен, добави Ерменков.

Ние когато напущаме, напущаме. Не се записваме и го поемаме финансово, не си получаваме цялостните заплати. Колегите от партия "Воля " идват, записват се и си потеглят, все пак си получават заплатите, съобщи депутатът.

Когато един социолог приказва с термини свързани със социологията, това са непремерени думи. С Иво Христов си говорихме, че е бил прочувствен и непремерен, само че и предизвикан от вандалския акт обвързван с паметника на Съветската войска. Няма по-вандалско от това да оскверниш монумент. Главчев не ни е зложелател, само че трябваше да е по-сдържан като Председател, приключи Таско Ерменков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР