Смятаме, че оставката на Валери Симеонов не решава нито един

...
Смятаме, че оставката на Валери Симеонов не решава нито един
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Искаме излизане на националистите от управлението

Смятаме, че оставката на Валери Симеонов не взема решение нито един от въпросите на ръководството. Искаме излизане на националистите от ръководството. Хаос и придвижване в мрака е това управлене. Това разяснява зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев.

Съставяне на аритметични болшинства със сглобка на стратегии, които идеологически въобще не си пасват. Така дефинира той ръководството на кабинета.
Йордан Цонев, зам.-председател на ПГ наДПС: Нашата визия е не Движение за права и свободи да размени Обединени патриоти в коалиция с ГЕРБ или пък Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия да застанат на чело на властта с несъвместимите си стратегии. Целта ни е да се организира диалог за пътя на България с няколко целта с ускорено догонващо развиване - да се създаде стратегия с публичен консенсус и да търси единодушие на тази стратегия, а не да се търсят болшинства.
Той разяснява и Бюджет 2019, като означи, че е хвален от ръководещите, само че слабостта му е, че се пилее публичен запас и усилва неефективното харчене на оскъдния обществен запас посредством неразвитата ни стопанска система и демографската рецесия, която оказва влиянеи върху стопанската система.

Цонев бе безапелационен, че 10 милиарда за две години повече обществени разноски и неналичието на основни промени са главните недостатъци на бюджета. На последно място в Европейски Съюз сме по обществени финанси, означи Цонев.

 Протест против промени в Закона за вероизповеданията у нас Протест против промени в Закона за вероизповеданията у нас
Национален протестен протест против измененията в Закона за вероизповеданията събра за трета поредна неделя пред Народното събрание представители на христ...

Относно Закона за вероизповеданията заместник-председателят на ПГ на Движение за права и свободи съобщи, че е основана работна група:
Йордан Цонев, зам.-председател на ПГ на Движение за права и свободи: Обединихме двата законопроекта и започнахме да работим с представители на всички вероизповедания, с представители на всички парламентарни групи.
Може би сме пред край да създадем законопроектът подобен, че да свърши и двете функционалности и да получи утвърждението на всички вероизповедания, въпреки че има още няколко въпроса, които би трябвало да се изчистят, сподели още той.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР