Смятаме, че е по-добре в тази кризисна ситуация да има

...
Смятаме, че е по-добре в тази кризисна ситуация да има
Коментари Харесай

Има такъв народ“ при президента: Смятаме, че е по-добре да има правителство със същите 4 политически сили

" Смятаме, че е по-добре в тази спешна обстановка да има държавно управление. Считаме, че би трябвало да е със същите 4 партии, тъй като като съществени положения и цели ние не се разграничаваме. Имаме разминавания, само че те са по-малки спрямо общите ни цели, за разлика от ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Взраждане “, с които нямаме допирни точки ", това съобщи при започване на срещата в президентството Тошко Йорданов, ръководител на ПГ на " ИТН ".

" Би трябвало да се структурира коалиция по по-практичен и по-човешки метод, при който да няма издаване на заповеди, а да има сътрудници. И защото главната причина да се разпадне обединението се споделя Кирил Петков и Асен Василев би било добре политическите водачи да правят отстъпка малко по-встрани ", сподели още Йорданов.

Според него би могло да се структурира държавно управление, което да работи в границите на година, година и половина или шест месеца, колкото се реши, че е належащо, с цел да се оправят с рецесията. По думите му то би трябвало да бъде формирано по-скоро от специалисти, а не политически лица, тъй като поради политически проблеми се е стигнало до тази обстановка.

Президентът Румен Радев организира през днешния ден съвещания с представители на парламентарните групи в 47-ото Народно заседание. Това е вторият кръг съвещания преди да вземе решение на коя от тях да връчи третия мандат за сформиране на държавно управление.

За среща на „ Дондуков “ 2 дойдоха представителите на ПГ на „ ИТН “.




Последвайте ни във и
Следете и канала на Българска национална телевизия в YouTube:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР