Смятаме, че е нужно възстановяване на конституционния ред в страната.

...
Смятаме, че е нужно възстановяване на конституционния ред в страната.
Коментари Харесай

ГЕРБ: Хората, които искат да правят съдебната реформа, готвят КПКОНПИ като "бухалка"

Смятаме, че е нужно възобновяване на конституционния ред в страната. Затова предлагаме на президента в период до 26 юли да предложения госпожа Нинова да даде име на кандидат-премиера. Ако тя не направи това, да се премине към предварителни избори. Това сподели при започване на брифинга на ГЕРБ Радомир Чолаков, депутат от ГЕРБ-СДС.

Председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова сподели, че за всички е ясно, че се протака мандата. " Това е ясно от изминал запис от съвещание на Демократична България. Аз ще задам няколко въпроса към демократите от социалистическа България - от през днешния ден по този начин ги назовавам, откакто поддържаха скандални текстове. От въпросната среща стават ясни няколок неща - че има парламентарно крило на Политическа партия и Лена Бориславова. Става ясно, че в случай че някой си направи бухалка от КПКОНПИ, то различен желае да взе участие в работата на тази " бухалка " и да я управлява по време на избори. Това е откъс на господин Христо Иванов ", съобщи тя.

" Всичко това беше обявено без печал от господин Христо Иванов, който е изтъкнат " демократ " - че ще се прави бухалка, която да употребяват ", добави Атанасова.

" Ако някои си мисли, че с такива дребни шикалкавения да протака изборите, се бърка. Христо Иванов заяви на парламентарната си група избори ще има и те ще са на 16 октомври, а по думите му " Корнелия още веднъж го раздава като че ли желае да сформира държавно управление ", без да има такива планове. Чувате ли? Това отново го споделя Христо Иванов пред парламентарната си група, възмути са Десислава Атанасова.

" Разбрахме също по този начин, че в този момент се чудели по какъв начин да кажат на Има Такъв Народ, че няма да имат техни министри. Защото Политическа партия имали проблем кои са министрите на Слави, които са неговите пари. В тази коалиция само става въпрос за пари и ползи - кой ще овладее избрани браншове ", посочи още председателката на опозиционната мощ.

" За мен стана ясно - поради две събития - че Демократична България и Политическа партия няма нищо общо с десницата. Те през днешния ден отхвърлиха да гласоподават текст, който да попречи на човек със зависимости от Държавна сигурност, да стане началник на КПКОНПИ. Това е срам за " Демократична България ", съобщи зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

" Тези хора желаят да трансфорат КПКОНПИ в " бухалка ", въпреки че тяхната агитация говореше за други хора - несъмнено безоснователно - че си имат бухалка. Сега те желаят да размахват бухалка. Това ли са хората, които ще вършат правосъдна промяна. Аз като човек, който комуникира с всички партньорски посолства в България ще направя всичко, което е нужно те да схванат какви хора желаят да основават нова бухалка ", добави Даниел Митов.

Зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев съобщи, че изтеклият сегашен запис разкрива какво се крие зад паравана с дребни котенца, с които е брандирана тази власт. " Не, не съм шокиран. Дни наред ще се цитират изрази и фрази от това, което е споделил и преразказал господин Иванов. Най-тъжното е това, което го няма в записа. Не чух нито един коментар за идеологически разлики сред партиите. За разнообразни визии за външна политика. Не чух нищо за битка с корупцията. Чух за бухалка ", възмути се зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

" Мен щеше да ме вълнува ще има ли газ, няма ли да се отвори дупка в бюджета, ще бъде ли укротена инфлацията. Аз сходно нещо в записа не чух. Раздали са ви безвъзмездни билети за спектакъл - единствено, че в залата е задушно, а актьорите са накадърни. И до момента в който сте на спектакъл, ви грабят домовете. Чувам, че управлявала антигерб коалиция. Управлява ви коалиция, която е против българите ", акцентира Томислав Дончев.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР