Смятаме, че чистата мажоритарна система, за която се говори, съвсем

...
Смятаме, че чистата мажоритарна система, за която се говори, съвсем
Коментари Харесай

Крум Зарков: Чистата мажоритарна система, за която се говори, не е удачна, но партията на Слави подхожда отговорно

Смятаме, че чистата мажоритарна система, за която се приказва, напълно не е удачна . Това сподели заместник-председателят на групата на Българска социалистическа партия Крум Зарков за мажоритарната система.
" Ние към този момент сме имали опция предходните парламенти да се произнесем. Българска социалистическа партия счита, че чистата мажоритарна система, за която се приказва, напълно не е удачна.
 Мажоритарно гласоподаване: Битката за безспорна власт по линията Борисов - Трифонов Мажоритарно гласоподаване: Битката за безспорна власт по линията Борисов - Трифонов
Първо съвещание на 45-тото Народно заседание и към този момент ясно е обрисуван конфликтът в търсене на безусловно болшинство в Народното събрание. Не в този,...

В този смисъл не сме трансформирали позицията си и не поддържаме такава система. Радвам се и виждам, че партията на Слави Трифонов също се отнасят отговорно, макар че тяхната позиция е друга. Те схващат, че това е плод на доста съществено изпитание и разискване ", съобщи още Крум Зарков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР