Смятаме, че България заслужава да бъде представена пред останалия свят

...
Смятаме, че България заслужава да бъде представена пред останалия свят
Коментари Харесай

Чолаков: Служебният кабинет не е силен, няма да окаже ефект върху кампанията за президент

Смятаме, че България заслужава да бъде показана пред останалия свят от проф. Герджиков, България заслужава той да бъде подпомаган в активността си от почтена жена като Невяна Митева, съобщи Радомир Чолаков от Инициативния комитет, издигнал кандидат-президентската двойка, откакто се записаха в ЦИК.

Президентът би трябвало да бъде признат от всички обществени групи. Не може президентът да споделя, че не желае поддръжка от този или оня, той би трябвало да бъде подсилен от всички, прибавиха от Инициативния комитет.
 Алгафари отхвърля проф. Герджиков да е претендент на ГЕРБ, приказва за поддръжка от Движение за права и свободи Алгафари отхвърля проф. Герджиков да е претендент на ГЕРБ, приказва за поддръжка от Движение за права и свободи
Това не е претендентът на ГЕРБ, това е претендентът на академичната общественост. ГЕРБ постъпиха по-мъдро, като поддържаха проф. Анастас Герджик...

Сегашният президент Румен Радев има зад себе си държавно управление, което може би не е мощно и работещо, подчертаха от Инициативния комитет. Те оповестиха още, че са регистрирани под номер 7. Според тях, акцията за парламентарните избори не би трябвало да се смесва с тази за президентските. 

От инициативния комитет увериха, че двамата претенденти ще водят „ безусловно градивна и делова “ предизборна акция. Не мисля, че те ще насочат каквито и да е забележки към останалите претенденти. Важно е българският народ да избере хората, които желае да го съставляват пред света и вътре в страната. Нашите претенденти ще се покажат почтени и точни за тази функционалност, добави Чолаков. 

В комитета влизат общо 66 души, а към този момент, с изключение на от ГЕРБ, политическа поддръжка от друга партия не е декларирана. Разноските за акцията ще поеме инициативният комитет, изясни още ръководителят му.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР