Смятам скоро да направя римейк у нас на московската гола

...
Смятам скоро да направя римейк у нас на московската гола
Коментари Харесай

Митьо Пищова организира гол купон, кани и Филип Киркоров

Смятам скоро да направя римейк у нас на московската гола вечеринка на звездите. Това призна пред " България Днес " Димитър Маренов - Митьо Пищова. Търновският секстерминатор дава обещание на празненството " екзотика и еротика ", само че " без простотии ".

Пищова даже е избрал местоположението - първокласен хотел в Банско. А през лятото голото празненство ще се придвижи на морето, възнамерява Митьо.

Българинът, който твърди, че е бил съкровен с 4000 представителки на нежния пол, има намерение да събере родни звезди на БГ римейка на ВИП вечеринката на съветската инфлуенсърка Анастасия Ивлеева. Купон с голи звезди в края на предходната година разбуни духовете в Москва. Участниците бяха жигосани, че такова нещо не се прави по време на война, а водещият Филип Киркоров скоростно бе изритан от всички мероприятия и реклами, в които взе участие.

Пищова желае на оргията му да участват " най-известните фолкпевици, балерини и гейове ". " Няма обаче да поканвам политици ", безапелационен е чешитът от старопрестолния град. Като причина за неглижирането им той акцентира, че политиците " доста крадат ".

" Дрескодът ще бъде транспарантни дрехи. Аз също ще участвам на вечеринката. Знаете, че съм малко ексцентричен, друго мислещ, разчупен... И по тази причина не виждам кой различен с изключение на мен би могъл да направи сходно нещо в България ", разясни за вестника Пищова. Плейбоят обаче пази в загадка дали присъединяване на провокативното празненство ще бъде платено, или родните звезди ще се вихрят там за едната чест и популярност. " Всички известни, които са взели участие до момента на такива вечеринки, са го правили за пари ", сигурен е Пищова. Засега той счита, че имиджът му на неуморен сваляч и разхитителен безгрижник ще накара нашенските звезди да се съгласят с удоволствие да се разхвърлят гратис на голия хай сеир в Банско.

" Познавам от години Филип Киркоров. Одобрявам присъединяване му в тази вечеринка в Москва. И ще го поканя да води и нашето празненство ", зарича се търновлията.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР