Смятам да обединявам българските граждани зад определени каузи, не дадени

...
Смятам да обединявам българските граждани зад определени каузи, не дадени
Коментари Харесай

Кандидат-президентът Анастас Герджиков: Ще обединявам българите зад определени каузи

Смятам да сплотявам българските жители зад избрани дела, не дадени партии. Това сподели претендентът за президент Анастас Герджиков, подсилен от ГЕРБ.

Той добави, че преди кандидатирането си е имал среща с Бойко Борисов, който го е уверил, че няма никакви условия, с цел да получи поддръжката на партията.

„ Гражданите чакат да успокоим ситуацията, да има работещо държавно управление и парламент. Не виждам проблем да получа поддръжка от последователи на Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и ГЕРБ. Искам да съм президент на всички жители “, изясни Герджиков и добави, че предизборният му щаб си е негов персонален и няма нищо общо с ГЕРБ.

„ Президентът не би трябвало да назначава служебно държавно управление, това би трябвало да е изключение, не би трябвало и да е инженерът на някакво държавно управление. Трябва да е помирителят, да даде късмет да се схванат по сред си. Това е работа на партиите, не сме президентска република. В последните месеци може би по този начин се случи, а може би по този начин го направиха “, разяснява претендентът за президент, подсилен от ГЕРБ.

Според него е значимо да се опитаме да излезем от политическата рецесия, с цел да излезем от всички останали.

„ Трябва да се стопят разграничителните линии и да продължим напред, да се опитаме да обрисуваме една визия за бъдещето, която всички да приемем. Това е моята работа, в случай че бъда определен за президент. “

По думите му е значимо не да се сочи с пръст кой е подкупен, а да оправим разпоредбите.

За основния прокурор Герджиков разяснява, че евентуално е противоречива персона след всичките митинги, на които сме станали очевидци.

„ Но в случай че го сменим на следващия ден, дали ще имаме смяна правосъдната система или промяна. Съдебната промяна ще продължи да е проблем, би трябвало да намерим метод да се избират всички съдии транспарантно “, добави той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР