Смятам ,че защитата на интересите на гражданите на областта може

...
Смятам ,че защитата на интересите на гражданите на областта може
Коментари Харесай

К. Паскалев: Благоевградчани загубиха основния си икономически субект- Благоевград БТ, заради политическите решения на ГЕРБ и икономическите интереси на ДПС!

" Смятам,че отбраната на ползите на жителите на региона може да бъде поверена в ръцете на хората, които са тук и съставляват новия политически индивид " Левицата " и получавайки доверието на жителите, да получи своето посланичество в българския парламент и да проработи с цялостна мощ за обединяването на левите политически субекти.

Аз считам, че вероятността е,след като " Левицата " получи доверието на хората да съобщи социална поддръжка у най-малко 1/3 от българските гласоподаватели , това съобщи на конференция през днешния ден някогашният кмет на Благоевград и един от учредителите и водач на новото политическо обединяване " Левицата ". Паскалев пристигнав регионалния град, с цел да поддържа кандидат-депутатите от листата им в Пиринско и да изрази увереността си, че доста скоро Българска социалистическа партия ще стане част от новото ляво обединяване.Повод на срещата с публицисти беше закриване на предизборната им акция.

На брифинга участваха лидерът на листата Албина Анева и частот лицата на партията, включени в кандидат-депутатската им листа: Кирил Атанасов, Илко Костадинов, Валери Смиленов, Тодор Карастоянов, Мустафа Кьос и други

В изказването си, правилен на стига си да увлича, Костадин Паскалев описа в резюме по какъв начин се е стигнало досъздаването на " Левицата ", обединила всички разочаровани от политиката на управлението на Българска социалистическа партия. Той съобщи, че коалиция „ ЛЕВИЦАТА! “ е нов развой на единство, който ще покаже, че когато в основата на начинанието стои разговорът и доверието, само тогава има късмет за триумф ..

К. Паскалев не пропусна да засегне и болната за благоевградчани тематика за унищожаването на Булгартабак холдинг и закриването на цигарената фабрика в регионалния център на Пиринско, упреквайки водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова,която в качеството и на зам. министър на стопанската система и водач на столетницата, е мълчала настойчиво по по този начин значимия проблем..

" Благоевградчани изгубиха главния си стопански индивид, поради политическите решения на ГЕРБ и икономическите ползи на Движение за права и свободи, те носят политическата отговорност за унищожаването на Булгартабак , и го декларирам най-отговорно.. Булгартабак беше главният източник на приходи за хиляди поданици, той беше с принос,какъвто има Лукойл в българския държавен бюджет, съобщи К. Паскалев. Той загатна Нинова и поради обвиняванията на хората към нея,че тези,които са застанали зад Левицата са " предатели ". " А з мисля,че предатели са тези поради които Българска социалистическа партия загуби най-малко 4 пъти от гласоподавателите си и от 1 милион, те се сринаха до 250 000 " , безапелационен е някогашният благоевградски кмет.

" Левицата има едно изрично схващане,че цялата инфраструктура,която обслужва дадена общественост,трябва да бъде благосъстоятелност на общината,каза Паскалев, разяснявайки инфлацията,която назова " кражба от джоба на благоевградчани ". " ГЕРБ си бяха разрешили да рефинансират тези общини, в които ВиК са общински сдружения, което е противоконституционно и е закононарушение. Визирам Петрич и Сандански, такива дивотии и конституционни нарушавания ние няма да допуснем, заключи той.

Водачът на листата Албина Анева показа кандидат-депутатите, всички от които съумели в специалността си и познати имена в района. " На нас са ни известни проблемите на всяка община,гарантирам,че с експертното си отношение към тях, ще можем да реализираме решение на всички проблеми. Ние ще отстояваме ползите на хората с увреждания, земеделците,всички жители,ние сме за осъществяване на правосъдната промяна, за излизане на прокуратурата,все законодателни начинания,зад които Левицата застава. Ще бъдем покровители на хората в Народното събрание.

На конференцията присъстващите показаха вяра, че Левицата има сериозен късмет да бъде част от идващото национално заседание, в случай че се съди по интереса,който нейните представители предизвикат по време на многочислените предизборни срещи, извършени на територията на Пиринско. Без груба пропаганда ръководителите на новото ляво обединяване, оповестиха,че закриват предизборната си акция, с цел да се включат интензивно и в акцията за избиране на кмет през есента, когато без да издигат собствен претендент, за което е още доста рано,ще бъдат съществена политическасила, с която останалите политически субекти,ще би трябвало да се преценяват.

Левицата взе участие в предизборната конкуренция с номер 14 в интегралната бюлетина.

Предизборна обява. Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Бети Григорова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР