Смятам, че всичко се направи точно на време и трябва

...
Смятам, че всичко се направи точно на време и трябва
Коментари Харесай

Георги Гергов, бивш член на ИБ на БСП: Трябва да сме солидарни и обединени

Смятам, че всичко се направи навръх време и би трябвало да поздравим държавното управление за ограниченията, които взе, съобщи в БТВ „ Тази заран " Георги Гергов - предприемач и някогашен член на ИБ на Българска социалистическа партия. В този миг и политиката, и бизнесът и целият народ би трябвало да бъдем обединени и солидарни и да създадем всичко допустимо да излезем от обстановката, прикани той. Мерките са съгласно джоба. Тези компании, които не са изрядни, няма по какъв начин да желаят да им се оказва помощ, сподели още предприемачът.

Георги Гергов уточни, че няма да се възползва от ограниченията на страната, които се оферират за справяне с рецесията от ковид. „ Изтеглил съм заем, като съм заложил парцелите си. Няма и да редуцирам хора. Хората имат платена отпуска, ще употребява ти неплатена до 13 май, тогава ще се стартира работа ", изясни той.

Изнесохме всички изложби след септември, всичко би трябвало да се възнамерява. Ако всички сме дружно, ще успеем, разяснява още предприемачът, който е акционер в Пловдивския панаир.

Зимният сезон не беше изпуснат от туризма, през лятото ще стане по този начин, че доста българи ще отидат на нашето море, няма да има огромен напор за Гърция или за другите страни, предвижда той.

Мандатът на госпожа Нинова като водач на Българска социалистическа партия завършва на 7 май, след 15 дни. Ще изчакаме да мина 13 май, в случай че има опция ще свикаме Националния съвет и ще решаваме какво да вършим - ще избираме ръководител както е по правилник.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР