Смятам, че това не е свързано с работата им, защото

...
Смятам, че това не е свързано с работата им, защото
Коментари Харесай

Пребитият в центъра на София нотариус е изповядала противоречива сделка, свързана с Бареков?

" Смятам, че това не е обвързвано с работата им, тъй като познавам сътрудника Механджийска. Никога против нея не е имало тъжба. Не виждам по какъв начин със своята работа може да наруши нечии ползи, че да пребият нея и щерка ѝ. " Това съобщи ръководителят на Нотариалната камара у нас Димитър Танев по отношение на жестокия побой над нотариус Веселина Механджийска и щерка ѝ, който се случи на 24 юли в София.
Според обява на в. " Атака " от 2014 година обаче, Валентина Механджийска е нотариусът, който е изповядал договорката по отношение на парцела в столичния квартал " Драгалевци ", платен от пиарки на Николай Бареков. Къщата не е на името на Бареков, а на името на " Инвестиция БГ ". Компанията се занимава с имотни покупко-продажби и е учредена през 2013 година, а трите ѝ собственички са на възраст сред 25 и 27 години. Две от тях – Магдалина Христова (27 г.) и Иванка Неделчева (25 г.), са сътруднички на партията на Бареков " България без цензура ". Третата собственичка е Тина Веселинова (26 г.). А компанията е учредена на 25 ноември предходната година и договорката с парцела в „ Драгалевци” й е първа - най-малко съгласно Имотния указател.
" Един нотариус фактически може да направи отвод и да провали договорка, като следва своите убеждения, само че каквото и да направи не е съдбовно, че да може да бъде обект на закононарушение ", добави още Танев пред Българска национална телевизия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР