Смятам, че това е правилната постъпка в тази ситуация, г-н

...
Смятам, че това е правилната постъпка в тази ситуация, г-н
Коментари Харесай

Христо Иванов: Борисов правилно си свали имунитета, след освобождаването на Гешев имаме нова ситуация

Смятам, че това е вярната постъпка в тази обстановка, господин Борисов си подвигна имунитета, оттова нататък нещата ще се развиват по естествената процесуална логичност, според способените институции, разяснява пред публицисти в Народното събрание съпредседателят на „ “ Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

По думите му има съществени причини, че до момента в който е бил основен прокурор, ясно е споделил, че нападна Народното събрание, тъй като Народното събрание се пробва да ограничи пълномощията му. След освобождението на Гешев имаме нова обстановка и тя допуска да се върнем към естественото разглеждане на тези имунитети, акцентира Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския. Вчера имаше комисия за депутатски имунитети, чиято работа беше необяснимо блокирана, и в последна сметка господин Борисов взе вярното решение, разяснява той.

Днес лидерът на Бойко Борисов първо съобщи пред публицисти, че няма да се откаже от депутатската си отбрана, а малко по-късно разгласи, че ще си даде имунитета, с цел да не става жертва на изнудване и шантаж.

Никого не можем да „ изперем “, даже и да желаеме, сподели още Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския. Целта ни е да „ изперем “ българската страна, като понижим подозренията за корупция и безвластие в нея, посредством промени, изясни Иванов. И уточни, че това се прави посредством вероятните в този парламент болшинства.

За Висшия правосъден съвет трябват структурни промени, които да вкарат ясна и обществена отчетност и да създадат невероятно под маската на безконтролност да има нерегламентирани обществени въздействия, както е било до момента, съобщи също съпредседателят на Демократична България. Затова настояваме за промени в Конституцията, по-късно в устройствените закони, които да трансформират модела, посочи той. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР