Смятам, че темата ЧЕЗ се преекспонира и се превърна в

...
Смятам, че темата ЧЕЗ се преекспонира и се превърна в
Коментари Харесай

Живко Тодоров: Опозицията преекспонира темата ЧЕЗ

Смятам, че тематиката ЧЕЗ се преекспонира и се трансформира в политически проблем. За потребителите е значимо да са сигурни, че има кой да се грижи за техния интерес, да не се повишават цените. За това се грижи КЕВР. От друга страна би трябвало да се обмисли въпроса за влизането на страната в това сдружение, тъй като това крие опасности. Това сподели в предаването " Беновска пита " по Канал 3 кметът на Стара Загора Живко Тодоров.

" Важно е службите да изяснят финансирането на тази договорка, дали има непрозрачно финансиране и в случай че то е чисто, всичко друго би преекспонирало тематиката. Трябва да има национално единение по значимите въпроси. Всичко, което се случва в страната, се случва с политически подтекст. Национално единство е належащо в енергетика, опазване на здравето и обучение. Винаги в едно ръководство има защо да се хване човек. Във всяка партия има положителни и неприятни, не би трябвало да се вглеждаме единствено в неприятните ", разяснява още Тодоров.

" Смятам, че Теменужка Петкова е добър министър и не би трябвало да си подава оставката. Отговорите би трябвало да бъдат дадени от службите. Те могат да ревизират финансирането, да създадат допитвания и да излязат със мнение дали е почтена и транспарантна договорката или не ", съобщи кметът. " Президентът би трябвало да сплотява нацията и да търси консенсус сред гласоподавателите и партиите. Още по-малко би трябвало да взе участие в свалянето на държавно управление и прокламирането на ново ", съобщи Тодоров.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР