Смятам, че те трябва да бъдат честни към българските граждани

...
Смятам, че те трябва да бъдат честни към българските граждани
Коментари Харесай

Пеевски: Ясно е, че ГЕРБ-СДС И ПП-ДБ са в коалиция, няма защо да се лъжем

Смятам, че те би трябвало да бъдат почтени към българските жители - да е ясно какво ще вършат и по какъв начин ще вършат, и да си го подпишат. То е ясно, че те са в коалиция, няма за какво да се лъжем. Това съобщи съпредседателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски във връзка разискването за сформиране на формула за ръководство на страната след ротацията сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, съобщи кореспондент на " Фокус "

" Трябва да си сложат подписите, да сложат стратегия за цялостен мандат, да кажат какво ще вършат, хората да прочетат, да видят ", добави той. 

Пеевски още веднъж повтори, че Движението не желае и няма да взе участие в договарянията за сформиране на кабинет или в диалозите за сключване на съдружно съглашение. 

" Това са си диалози сред тях. Ние в това държавно управление няма да участваме по никакъв мотив ", безапелационен бе Пеевски.

Пеевски сподели, че съгласно него разпределението на министерските постове би трябвало да бъде съгласно размера на парламентарните групи: " Когато има коалиция, би трябвало съразмерно на тежестта на партиите да се направи това съдружно съглашение. Няма по какъв начин някой с доста малко да вземе всичко ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР