Смятам, че ще победя Антъни Джошуа, дори и в Лондон,

...
Смятам, че ще победя Антъни Джошуа, дори и в Лондон,
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Ще победя Джошуа, дори и в Лондон

Смятам, че ще победя Антъни Джошуа, даже и в Лондон, разгласи Кубрат Пулев пред Нова тв. Мачът сред двамата би трябвало да се организира в края на май или началото на юни, само че към момента не контрактувано мястото. Кобрата избира да се бие в Истанбул, а Джошуа в родния му град - Лондон.

Ще стане един неповторим мач, увери Пулев, който от 3 седмици се приготвя в базата в Белмекен. Кобрата разкри, че 5 месеца са изцяло задоволителни за подготовката му. " Много бързо влизам във форма ", добави той. Най-важното било да няма травми.

" Не се тормозя, че ще изпитам болежка ", сподели Пулев. Той се върна и в 2017 година, когато мачът му с Джошуа не се състоя поради травма на Пулев.

" И тогава, и в този момент най-важното е да победя, да имаме международен първенец в най-тежката категория ", изясни Пулев. За съперника си сподели, че е рисков противник, който прави серия удара, взривява, само че след това му би трябвало време да се възвърне и почива.

" В момента се усещам в спортния пубертет ", пошегува се Кобрата. А другояче бил в съвършена форма, здрав.

" И тогава, и в този момент не преставам да не играя за парите ", сподели той във връзка 2008 година, когато става европейски първенец при дилетантите. Той разкри, че дълги години боксьорите ни получавали 700-1500 лв., които даже се молили да им ги изплатят.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР