Смятам, че при едни предсрочни избори, активността на хората в

...
Смятам, че при едни предсрочни избори, активността на хората в
Коментари Харесай

Митева: Трябва да се положат всички усилия за съставяне на кабинет, защото едни избори още повече ще усложнят съставянето му

Смятам, че при едни предварителни избори, интензивността на хората в тях ще е доста ниска. Това е най-лошият вид. Смятам, че един идващ парламент ще е още по-фрагментиран и още по-блокиращ.

Това разяснява пред бТВ Ива Митева. 

Трудно ще е за работа. Затова считам, че в този парламент би трябвало да се направи всичко допустимо, с цел да се образува кабинет. Най-малкото всички би трябвало да опитат. Независимо с чий мандат се прави кабинет, би трябвало да се положат всички старания, с цел да може да се образува държавно управление и да може да се работи в полза на хората. Защото на хората сега КПКОМПИ и правосъдната система не са им най-важното нещо. Да, тези тематики са извънредно значими, само че тъкмо сега на хората са им по-важни други неща, уточни тя. 

Не би трябвало да се звъни на този и на оня. Трябва да се изпрати писмо до парламентарната група на Има Такъв Народ, както е редно, ние ще се съберем и ще си излъчим екип, който да договаря. Но това до през днешния ден не е направено, уточни тя. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР