Смятам, че президентската република е добра алтернатива. В Америка има

...
Смятам, че президентската република е добра алтернатива. В Америка има
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Ще участвам като водач на листа в изборите

Смятам, че президентската република е добра опция. В Америка има импийчмънт, не съм го виждал, само че съществува подобен вид, съобщи пред БНР Слави Трифонов. 

" Обичам да има борби. Не бихме се коалирали с ГЕРБ. Ще направя всичко, което зависи от мен идващият парламент да бъде работещ парламент ", добави Трифонов.

" Смисълът е да си поставяш цели. Целите са значими. Най-важното е да бъдем поръчител за това, което се случи на референдума ", сподели още водачът на " ИТН ".

" Мисля, че имаме сериозен късмет да влезем в Народното събрание. Това държавно управление да падне - аз по този начин взех решение. Аз се стремя да действам вярно ", добави Трифонов.

" Политическа партия и ГЕРБ са ми еднообразно несимпатични. Сигурен съм 100%, че сме предпазени, тъй като сме в НАТО ", сподели още Трифонов.

" Добре, решили са да създадат референдум, само че аз съм " за " еврото ", по този начин водачът на Има Такъв Народ разяснява референдума срещу еврото на Политическа партия " Възраждане ".

" Ще вземам участие като лидер на листа в изборите. За нищо на света не бих станал министър. Не тичам от отговорност, не ми е нужно да ставам министър, с цел да нося отговорност ", съобщи Трифонов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР