Смятам, че правителство ще има с мандат на генерал Янев.

...
Смятам, че правителство ще има с мандат на генерал Янев.
Коментари Харесай

Михаил Константинов посочи името на човека, който може да състави правителство

Смятам, че държавно управление ще има с мандат на военачалник Янев. В момента бих се обзаложил по-скоро за това. Нито може да има ГЕРБ отпред на държавно управление - това няма да се допусне. Нито ГЕРБ ще тръгне да прави държавно управление с Политическа партия. Това сподели в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия математикът проф. Михаил Константинов. 

По думите му няма значение, че данните от преброяването са излезли след изборите. " Нищо нямаше да е друго. Големите приказки, че София е ощетена, в цифри наподобяват по този начин: В момента столицата излъчва 42 депутати. Ако бяха регистрирани резултатите от преброяването, щяха да са 47. Думата " ощетена " не е точна. Партиите си взимат същите брой мандати на национално равнище, без значение по какъв начин са разпределени по региони ", сподели още проф. Константинов, написа novini.bg.

" По целия свят, в това число в България, българите сме общо 8,3 милиона ", сподели още той.

По думите му през 1989 година, когато комунизмът е паднал, популацията ни е било близо 9 милиона. " Намалели сме със 700 000, само че на територията на България сме намалели доста ", сподели още той.  И изясни, че 70-80 хиляди души губим годишно, част от които поради разлика в раждаемостта и смъртността, а другото - поради негативния приръст.

" Голяма част от българите в чужбина са си запазили поданството и те са в нашите бази данни ", разясни математикът. 

Според него етническият профил в страната се утежнява и виновността за това е на по-големия и по-умния. " Коренните българи сме повече и по-умни, тъй че ние сме отговорни ", сподели още той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР