Смятам, че обстановката е прекрасна, както всеки път, когато се

...
Смятам, че обстановката е прекрасна, както всеки път, когато се
Коментари Харесай

Димитър Митов пред БНТ: Очаквам да се поздравим с победа срещу Танзания

Смятам, че ситуацията е прелестна, както всякога, когато се събираме на лагер. Всеки един футболист е благополучен тук. Това сподели пред камерата на Българска национална телевизия един от вратарите в националния тим на България Димитър Митов.

Избраниците на селекционера Илиан Илиев организираха първата си подготовка на азербайджанска земя в Баку, където в идващите дни ще вземат присъединяване в две срещи от приятелския шампионат FIFA Series, първата от които против Танзания в петък.

„ Перипетиите с пътуването са отвън нашия надзор. Работите в нашия надзор са на терена и ние сме съсредоточени към тях. Танзания е нетрадиционен противник, само че ние си пишем домашното – гледахме ги към този момент, запознахме се с тях. Знаем къде са им мощните и слабите места. Очаквам да осъществим тактическите оказания на треньора и се надявам да се поздравим с триумф “, сподели още Митов.

„ Нашата работа е да сме съсредоточени само в протичащото се на терена и да играем да победим за България “, безапелационен бе вратарят.

Мачът България - Танзания е този петък (22 март) от 15:00 ч. и ще бъде излъчен НА ЖИВО по Българска национална телевизия 3 и на bntsport.bg! Студийната ни стратегия стартира в 14:30 ч!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР