Смятам, че контузията си е контузия. По-конкретно мога да кажа

...
Смятам, че контузията си е контузия. По-конкретно мога да кажа
Коментари Харесай

Пулев: Ако излизах само за пари, можех и срещу трима като Джошуа да изляза с контузия

" Смятам, че травмата си е травма. По-конкретно мога да кажа - получи се при един от спарингите. При удар, който нанесох на един от сътрудниците се разтегна нещо като сухожилие. Изчаках събота и неделя да се оправи, само че откакто отидох на доктор ми сподели, че съм получил разтежение.

След това седмица упражнявах без спаринг и пиех лекарства, с цел да се възстановя, което обаче не се получи. В последна сметка не можах да се възстановя толкоз бързо. Основното време за подготовка го прекарах малко като на отмора ", сподели на публична конференция Кубрат Пулев.

" През цялото време ходех на физиотерапии, разтривки, пиех лекарства, само че не се получи. Все отново това е мач за международна купа. Аз персонално от себе си изисквам да бъда квалифициран. В случая това, нямаше по какъв начин да се получи, за това с треньора взехме решение да откажем мача за по-късен стадий ", споделя Кобрата.

" Аз се усещам добре, само че това е характерна травма, която не съм имал. Боли при тъкмо избран удар. Това си е 40% от опциите. Не спирам да бъда в залата, ще върша общофизическа подготовка, която да не включва тези придвижвания. Смятам, че за травмата просто би трябвало време. По думите на лекаря това време е 4 седмици. Въпроса е и по-късно да не ми основава кахъри ", описа още боксьора.

" Няма по какъв начин да съм се уплашил, при изискване, че аз желаех този мач. Ако бях изплашен, щях да опитам да го избегна. Тези нападки не ме тормозят. Ако излизах единствено за пари, можех и против трима като Джошуа да изляза с травма. Не желая да вземам участие на олимпийския принцип в този мач, а да печеля международната купа ", безапелационен бе Пулев.

Кобрата реши да не се качва на кръга в Кардиф поради раздран гръден мускул, а мястото му мигновено бе заето от камерунеца Карлос Такам. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР