„Смятам, че имам реални шансове да стана председател на БСП.

...
„Смятам, че имам реални шансове да стана председател на БСП.
Коментари Харесай

Зарков си дава реални шансове да оглави БСП, започна с обещанията

„ Смятам, че имам действителни шансове да стана ръководител на Българска социалистическа партия. Тази заран имаше заседание на младежите в Българска социалистическа партия и те заявиха предпочитание за смяна “, съобщи Крим Зарков пред Нова телевизия.

По думите му Корнелия Нинова може и да е в силата си, само че партията не е: „ Мисля, че всички осъзнават тежката обстановка в Българска социалистическа партия. Това, че сме във властта е добре, само че не мисля, че това ще реши проблемите на Българска социалистическа партия и лявото в страната”.

„ Ако аз стана ръководител, това със изключването няма да го бъде. Аз съм подкрепил с гласа си отиването на Нинова във властта “, съобщи младият социалист.

Според него дебатът за ролята на Българска социалистическа партия се е заместил от взаимни обвинявания. Зарков сподели, че в случай че стане ръководител на Българска социалистическа партия ще върне Велислава Дърева във вестник „ Дума “.

„ Кирил Добрев ще бъде по един или различен метод част от Българска социалистическа партия. Това, за което той беше изключен, е същото, поради което беше един от най-приближените на Нинова “, разяснява още Зарков.

По думите му не продължава войната сред Българска социалистическа партия и Радев: „ Това не е война на редовите социалисти. Това беше тежка неточност персонално на Корнелия Нинова “.

„ Не се кандидатирам против Корнелия Нинова “, безапелационен беше той.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР