Смятам, че има голям шанс да се състави правителство с

...
Смятам, че има голям шанс да се състави правителство с
Коментари Харесай

Кристина Петкова: Има голям шанс да се състави правителство с втория мандат

" Смятам, че има огромен късмет да се сформира държавно управление с втория мандат. Видяхме какъв беше метода с първия мандат - проформа. Тепърва стартират диалозите за втория мандат. Ние сме оповестили, че ще подкрепим кабинет на Политическа партия, само че отговорността е тяна ", сподели пред Nova News зам.-председателят на ДСБ Кристина Петкова във връзка почналите през днешния ден договаряния за втория мандат.

" Един кабинет, формиран напълно от специалисти, носи опасности. Кой ще носи политическата отговорност? Рискове носи и кабинет, формиран единствено от политически фигури. Трябва да се търси баланс. Най-важното е да има ясно написани ограничения ", съобщи тя.

" Ветото на президента върху измененията в Изборния кодекс няма да попречи за съставянето на кабинет. Най-големият проблем е, че има огромно съмнение в самия избирателен развой. Аз съм за машинно гласоподаване. Била съм член на СИК и знам какъв брой по-лесно, по-бързо и почтено се случват нещата при машинното гласоподаване, в сравнение с с хартиена бюлетина ", сподели още Петкова.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР