Смятам, че е крайно неполезно за българската държава да няма

...
Смятам, че е крайно неполезно за българската държава да няма
Коментари Харесай

Тома Биков: Крайно неполезно за българската държава е да няма парламент и тя да се управлява от президентската институция

Смятам, че е извънредно неполезно за българската страна да няма парламент и тя да се ръководи от президентската институция. Това сподели за предаването „ Твоят ден ” на NOVA NEWS Тома Биков от ГЕРБ.

Относно споменаването на процедура за импийчмънт, той запита: „ Те знаят ли да вземем за пример, че  в случай че бъде свален Румен Радев до края на мандата на поста ще бъде Илияна Йотова. В нашите структури отношението към Демократична България не е по никакъв начин положително, да не кажа нещо по-друго ”, добави Тома Биков.

„ Не се възприемаме като „ партия на войната ”. Винаги сме заявили своята проевропейска позиция. Ние бяхме измежду основателите за даване на оръжие на Украйна, това решение не бе взето от предходния парламент, където Политическа партия бяха на власт, имаха министър ръководител и боен министър. Демократична България бяха в тогавашното държавно управление и за 8 месеца не съумяха да вземат такова решение “, съобщи Тома Биков.

Той посочи, че ГЕРБ издигна кандидатурата на проф. Анастас Герджиков на кандидат-президентския избор, когато Румен Радев завоюва втори мандат.

„ Трудно ми е да проучвам хора, които страдат от въртоглавост ”, разяснява още Биков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР