Смятам, че до момента реагираме адекватно на кризите, които се

...
Смятам, че до момента реагираме адекватно на кризите, които се
Коментари Харесай

Гроздан Караджов: Реагираме адекватно на кризите, които се стовариха


Смятам, че досега реагираме съответно на рецесиите, които се стовариха. Не съм видял нещо да спъва моята работа или да се спъва работата на някого от сътрудниците. Това, което ни спъва, са множеството рецесии – рецесия с война, която е на 300 км от нас, рецесия за зърното, за държавния запас, който се състои от доста детайли и тези съвещания се организираха много експедитивно.

Това съобщи в студиото на „ Лице в лице “ министърът на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов.

Той добави, че през първият месец (б.р. на поста на районен министър) съвсем не е сменял никакви фрагменти от предходното държавно управление, няколко от фрагментите сами са напуснали, условията са станали разнообразни, а някои от тях са се показали зле.

„ Намерихме в чекмеджето на един от чиновниците необработени документи, което значи документи за осъществена работа по настоящ ремонт и поддръжка от 2021 година на скромната стойност от 140 млн. лева “, съобщи Караджов.

Протест на „ Автомагистрали – Черно море “

По-рано през днешния ден чиновници и служащи на „ Автомагистрали – Черно море “ блокираха придвижването на Автомагистрала „ Хемус “ в региона на пътен възел „ Белокопитово “. Протестът беше поради неизплатените от страна на страната 27,6 млн. лева за осъществен предходната година ремонт на автомагистрала “Тракия”.

Регионалният министър изясни, че това се е случило, „ тъй като сред момента, в който изразихме политическа воля да разплатим една немалка част, малко над половината от средствата, които се дължат по тези контракти и приготвянето на документите се мина през няколко разновидността, които закъсаха на техническо и юридическо равнище. Т.е. има спор сега тъкмо с какъв акт да се случи това нещо. “

Караджов добави, че на следващия ден в 14 ч. ще финалната среща, на която ще се вземе окончателното решение по проблема.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР