Смятам, че България е расистка страна. България не е толерантна

...
Смятам, че България е расистка страна. България не е толерантна
Коментари Харесай

Рекламист: Щом не вземаме мерки срещу расистите, сме расистка страна

Смятам, че България е расистка страна. България не е толерантна към чужденците. Това сподели в предаването "Плюс-минус " по Нова телевизия рекламистът Теодор Михайлов във връзка разразилия се расистки скандал на футболната подготовка България – Англия.

Такива прояви има по целия свят, само че една страна е расистка, когато против тези прояви не се вземат ограничения. Не може всяка седмица в центъра на София да има дребна революция, да има съществено скупчване на полиция и хора, които отиват на стадиона, гордеейки се, че са рсисти, съобщи Михайлов.

Степента на цивилизованост на една страна се мери в това, когато има обособени такива прояви, страната да взема ограничения. Въпросът е че тук никой не взема ограничения и се толерират фашистки прояви, дано не се лъжем. А нацистката и фашистката идеология са отречени в целия свят, те са отвън закона, акцентира рекламистът.

Етническият декор в България е относително монотонен, а неналичието на сериозен спор демонстрира, че българите не са расисти. По същата логичност може да се попита нудисти ли са българите, съобщи журналистът Михаил Кръстев. Да се каже, че цяла една нация е расистка, е мощно пресилено. Много дребна част от публиката на националния стадион правеше такива знаци и наскърбяваше английските футболисти, уточни Кръстев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР