Смятах да благодаря на всички, с които съм работил през

...
Смятах да благодаря на всички, с които съм работил през
Коментари Харесай

Атанас Камбитов с последно Сбогом като кмет

Смятах да благодаря на всички, с които съм работил през последните 8 години в понеделник, на церемонията по връчване Ключа на града, само че защото разбрах, че такава няма да има, ще направя това посредством обществените мрежи. Това сподели досегашният кмет на Благоевград Атанас Камбитов.

В обществените мрежи той изрече признателност към всички, с които е работил. Посочи, че са направени значително планове за обновяването на града. Не пропусна да благодари и на премиера и държавното управление за поддръжката в развиването на Благоевград.

"Имахме сложни моменти, от време на време допускахме и неточности, и се поучавахме от тях. Много са нещата, с които можем и би трябвало да се гордеем! Днес, Благоевград е един същински хубав европейски център. След 8 години аз правя отстъпка кметското място спокоен и убеден. Искрено искам триумф на хората, които ще ръководят през идващите години! Надявам се пътят ни да бъде удължен.
Благоевград е наш дом! ", разяснява Камбитов.

Атанас Камбитов загуби кметските избори като претендент на ГЕРБ. Той отстъпи в борбата на самостоятелния претендент Румен Томов.

Междувременно през днешния ден новият кмет постави клетва. Беше свикана и първата сесия на Общинския съве т.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР