Смятах, че управлението ще продължи и след ротацията. В последния

...
Смятах, че управлението ще продължи и след ротацията. В последния
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: От Нотариуса, Осемте джуджета и фалита на КТБ започна овладяването на държавата

Смятах, че ръководството ще продължи и след ротацията. В последния един месец, обаче нещата се трансформираха внезапно, тъй като обвиняванията зачестиха. След като няма допустима ротация, отговорни са всички участници. Държавата забуксува още повече и няма явен небосвод пред хората. Ако желаеха да са откровени един с различен, трябваше да се направи повсеместен разбор и да се поправят пробойните в ръководството. Не се подписа съглашение на база управническа стратегия. Това съобщи някогашният вътрешен министър и водач на „ “ Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

„ Не познавам вътрешния министър Калин Стоянов. Може би Продължаваме промяната и Демократична България не го желаят, тъй като имат информация за Калин Стоянов, която не е обществено известна и се притесняват, че изборния развой няма да е почтен “, позволи той.

По думите му точно случаите „ Нотариуса “ и „ Осемте джуджета “ е мотивацията да се приключи ръководството. Той даде за образец с проваленото съвещание на комисията, която разследваше въздействието на този човек върху правосъдната система. „ Няма по какъв начин Нотариуса да съществува без политическа поддръжка. Видяхте и, че се ускори политическата квота за Висш съдебен съвет. Има ясни зависимости. Може и Калин Стоянов да е държан според под някаква форма. По времето на Рашков той бе разследван, само че по-късно делото бе прекъснато и той стана вътрешен министър “, напомни някогашният вътрешен министър.

„ Алексей Петров е един прегледен образец за напън върху правосъдната система и зависимости. Знаете каква бе неговата роля за избрани процеси в страната. Когато той беше задържан, имаше огромен брой лични офанзиви върху мен. Тогава сме се управлявали единствено и само от написаното в закона. Имахме едно ръководство, образувано със съдействието на Алексей Петров. Това не бе добре за демокрацията “, акцентира Цветанов.

Тук водещата го прекъсна, като напомни, че той бе оневинен. „ Как няма да бъде оневинен. Георги Цветанов почина при странни условия, другия бе съсечен с секира, трети – липсващ и така нататък “, отговори Цветанов.

„ Архивите с компромати на Алексей Петров евентуално се пазят от различен, който държи политици според. Той беше част от националната сигурност. Много е мъчно да се бориш с проведената престъпност в тази несигурна конюнктура “, заключи водачът на „ “.

„ Нотариуса, Осемте джуджета, истината за банкрута на КТБ - оттова стартира преодоляването на страната, от което е доста мъчно да излезем. Много мъчно ще се откри едно устойчиво държавно управление. Трябва да има политическа воля и диспути за хоризонтите на страната “, сподели още Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР