Смятах, че COVID-19 е леко заболяване. Намирах се в средно-тежко

...
Смятах, че COVID-19 е леко заболяване. Намирах се в средно-тежко
Коментари Харесай

Хасан Адемов: Мислех, че COVID-19 е леко заболяване

Смятах, че COVID-19 е леко заболяване. Намирах се в средно-тежко положение. В момента, в който имах температура, взех решение да си направя рентгенова фотография. Оказа се, че имам бронхопневмония вдясно, а останалите признаци се появиха след това. Това показа в утринния блок на bTV националният представител от Движение за права и свободи Хасан Адемов  Хасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година приключва след преболедуването си от ковид.

,,Появиха се признаци като кашлица, без храчки, която е извънредно мъчителна и тя в действителност е главният признак. Но страхът от незнайното остава може би най-опасен. При мен нещата вървяха прогресивно'', описа Адемов и добави, че към този момент има построени антитела.

Първият болен народен представител: Хасан Адемов разяснява обстановката с COVID-19

Депутатът от Движение за права и свободи дефинира резултатите на държавното управление за преодоляване на рецесията като приемливи, само че регистрира, че във връзка с социално-икономическите ограничения има още какво да се желае.

На въпрос за намаляването на Данък добавена стойност на 9% за ресторантьорския бизнес и книгите Адемов съобщи, че по този ще се отвори кутията на Пандора. По думите му посредством този законопроект се слага въпроса кои артикули и услуги са по-социални от други.

,,ДПС ще поддържа предлагането за понижаване на Данък добавена стойност за детски храните, памперсите и ресторантьорския бизнес'', уточни най-после Хасан Адемов  Хасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година приключва.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР