Смята се, че всички човешки същества са в съответствие с

...
Смята се, че всички човешки същества са в съответствие с
Коментари Харесай

Три малки неща, които да не правим при пълнолуние

Смята се, че всички човешки същества са в сходство с силите на нашия натурален сателит

В астрологичен проект лунните етапи стартират с новолуние и приключват с пълнолуние, символизиращо края на цикъла и времето, когато се събират семената на нашите дейности.

Кулминацията на тази сила настава, когато луната е в своята най-ярка и цялостна фаза, на всеки 28 до 30 дни, написа

Смята се, че всички човешки същества са в сходство с силите на нашия натурален сателит, тъй че, би трябвало да сме доста деликатни в тази фаза на луната.

НЕЩА, КОИТО ТРЯБВА ДА ИЗБЯГВАТЕ В ДНИТЕ НА ПЪЛНОЛУНИЕ

По-долу ще видите 3 дребни неща, които би трябвало да заобикаляме да вършим през дните на пълнолуние, тъй че силата ни да се усъвършенства неотложно и да създадем всичко по-полезно за нас.

Трябва да имаме поради, че силата и страстите и желанията са тясно свързани по време на етапа на пълнолуние и можем да я използваме в своя изгода или, в противен случай, да правим някакво деяние, което кара силата ни да се обърне против нас.

НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ НЯКАКЪВ НОВ ПРОЕКТ:

Винаги си мислим, че моментите в които има толкоз доста сила към нас, толкоз доста информация, която не сме имали преди и толкоз доста принадлежности, които ще използваме, неумишлено ни тласкат да стартираме планове незабавно.

Сега сме в доста под напрежение миг, тъй че започването на план може да не е доста вярно решение, защото ще се оставим да бъдем увлечени единствено от страсти.

Най-добре е да отделите известно време за продан на хрумвания с други хора, обмисляне на разнообразни етапи в средносрочен и дълготраен проект и така нататък

Ако желаеме да стартираме нов план, най-хубавото време е, когато луната е в нова фаза.

ПРЕКОМЕРНА РЕАКЦИЯ:

Когато приказваме за страстите си, изключително когато сме във фаза на пълнолуние, не можем да се сблъскаме със обстановки, на които би трябвало да реагираме прекомерно внезапно.

Това ще докара до доста по-интензивни обстановки, които претърпяваме и инцидентно ще провокира недоразумение с различен човек.

Най-доброто решение, когато сте изправени пред спор с който не знаете по какъв начин да се справите и той съответствува с пълнолунието, е да се оттеглите от обстановката на място, където можете да бъдете спокойни и по-късно да се обърнете към хората, от които имате потребност или правете каквото би трябвало с цел да се успокоите.

НЕ ВЗЕМАЙТЕ ПРИБЪРЗАНИ РЕШЕНИЯ:

Намираме се във време, в което решенията ще се основават главно на страсти, тъй че би трябвало да бъдем деликатни и да заобикаляме вземането на решения, които са от решаващо значение или от огромно значение в живота ни.

Трябва да се опитаме да не се фокусираме или завладяваме върху тези обстановки или страсти, които стартират да ни карат да се изнервяме и да губим визия за това, което в действителност желаеме.

Ето за какво най-хубавото решение е да запишем тези решения, които би трябвало да вземем или тези терзания, които имаме, тъй че когато пълнолунието отмине, да можем да вземем всички значими решения, без да предизвикваме вреди, които не можем да възстановим.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР