Смята се, че в Индия има около два милиона транссексуални

...
Смята се, че в Индия има около два милиона транссексуални
Коментари Харесай

Транссексуалната двойка, която показа снимки от бременността си

Смята се, че в Индия има към два милиона транссексуални хора, макар че съгласно деятели броят им е по-висок. През 2014 година Върховният съд на страната постановява, че правата на транссексуалните са същите като тези на останалите хора.
 Сачин, Атира, Модиал 2022 и сватбата на индийците, които се ожениха с футболни фланелки
Двойката, която се ожени с футболни фланелки

Истинска история от Мондиал 2022

Пример за една транссексуална двойка са Зия Павал (21 г.) и Захад (23 г.). Те живеят в южния щат Керала в Индия и са в развой на смяна на пола, когато вземат решение да имат бебе.

Зия Павал, която споделя, че постоянно е желала да бъде родител, е записана като мъж при раждането си, само че в този момент се разпознава като жена. Захад пък е записан като жена при раждането си, а в този момент се разпознава като мъж. Той забременява и на 8 февруари със Зия посрещат първото си бебе. Полът му обаче към момента не е прочут.

Още когато се схваща за бременността на двойката, в обществените мрежи валят поздравления. " Транссексуалните хора заслужават семейство ", разяснява една трансджендър актриса.

Зия Павал и Захад споделят, че казусът им е необичаен и доколкото знаят, никой различен не се назовава биологичен родител в транссексуалната общественост. Освен това те признават, че към момента се борят за достъп до обучение и опазване на здравето и постоянно са изправени пред предубеждения.

Когато се срещат за първи път преди три години и двамата имат проблеми със фамилиите си, само че по-късно, когато се схваща, че ще си имат дете, фамилните връзки се оправят. Павал даже разкрива, че родителите на Захад са му помагали по време на бременността.

Майката на Захад в началото го моли да не афишира обществено новината, само че в следствие дава позволение. Тогава младата тренсджендър двойка споделя в Instagram, че чака бебе.
 Санджеев Прасад, Садхана Прасад, Шрей Сагар и за какво родители съдят единствения си наследник в Индия
Да съдиш единствения си наследник поради несбъднатите си фантазии

Индийска фамилна история

Зия Павал и Захад вземат решение да си имат дете преди година и половина, когато и двамата са на разнообразни стадии от половия си преход. Тогава яйчниците и матката на Захад към момента не са отстранени, тъй че той и Зия стопират хормоналната терапия по съвет на лекарите. Сега, към този момент след раждането, те могат да възобновят лечението с полови хормони, написа BBC.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР