Смята се, че скелетни останки, намерени в отдалечена част на

...
Смята се, че скелетни останки, намерени в отдалечена част на
Коментари Харесай

Предполагаеми останки на изчезнал тийнейджър, открити в Юта, след като обвиненият убиец е отвел властите до мястото за погребение

Смята се, че скелетни остатъци, открити в отдалечена част на западна Юта, принадлежат на Дилън Раундс, 19-годишен фермер, който изчезна през 2022 година, оповестиха управляващите във вторник, откакто мъжът, упрекнат в гибелта на Раундс, съгласно известията е отвел управляващите до мястото на погребението.

Човешките остатъци бяха открити във вторник в Лучин, дребна железопътна общественост, ситуирана на към 200 благи северозападно от Солт Лейк Сити, шерифската работа на окръг Бокс Елдър заяви в известие за вести.

ФБР обработи региона за доказателства и извади останките, които са владеене на Службата на правосъдния доктор в Юта, с цел да удостовери, че идентичност, оповестиха чиновници.

През март 2023 година офисът на шерифа разгласи, че Джеймс Бренър е упрекнат в утежняващо ликвидиране и малтретиране или опозоряване на човешко тяло за убийството на Раундс и изхвърлянето на тялото му. Бренер докара следователи до мястото на погребението на Раундс във вторник като част от съглашение за признание...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР