Смята се, че шефовете на ITV се борят, след като

...
Смята се, че шефовете на ITV се борят, след като
Коментари Харесай

Love Island All Stars на ITV, `хвърлен в хаос` като фаворит на феновете, се отказва дни преди старта`

Смята се, че шефовете на ITV се борят, откакто добре прочут любим на почитателите на Love Island се е отказал дни преди фотосите на All Stars.

Предвижда се да бъде излъчен през януари идната година, цялостен набор от някогашни поданици на острова се готвят да излетят в Южна Африка след няколко дни, с цел да снимат шоуто. Въпреки това беше обявено, че едно от огромните подписвания е „ трансформирало мнението “ и „ към този момент не желае да се появява “.

Анна Вакили, която бързо стана известна на Острова на любовта през 2019 година, беше Съобщава се, че ще влезе във вилата, а шефовете на ITV се смятаха за „ демонски настроени “ 33-годишната фармацевтка да се появи във All Stars след избухливия й скандал с някогашния Джордан Хамес.

„ Продуцентите на Острова на любовта бяха пъклен решени да привлекат Анна за сериала „ Всички звезди “, защото тя беше част от един от най-високо оценените сериали на шоуто въобще “, изясни вътрешен човек. „ Тя беше обезпечена, че ще донесе драмата, тъкмо това е задачата на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР