Смята се, че котките не обичат да се привързват към

...
Смята се, че котките не обичат да се привързват към
Коментари Харесай

Котка-спасител измъкна младеж от сигурна смърт в Алпите

Смята се, че котките не обичат да се привързват към хората и се разхождат сами, само че неотдавна потребителят с ника sc4s2cg описа в мрежата история, която сподели писанчовците в нова светлина.

Младежът отишъл на преход в планините на Швейцария, покрай селото Гимелвалд, обаче той ненадейно схванал, че се бил изгубил.

"Гимелвалд е малко уютно селце, закътано в сърцето на локалните планини. Тръгнах на преход в края на ски сезона, тъй като по-голямата част от лифтовете не работеха. Тръгнах да се разхождам из планините, а когато пристигна време да се връщам, започнах да виждам картата, с цел да схвана къде съм и по какъв начин да се върна назад в хостела. Тогава разбрах, че единственият път надолу е през проход, който се оказа блокиран. Седнах да си умря, тогава видях красива котка ", написа той.

"Котката също ме видя. Тя седна до мен, а по-късно потегли по някаква пътечка, от време на време спирайки се, с цел да ревизира дали ходя след нея ", продължава описа си индивидът.

"Котката беше доста отзивчива все пак, че аз за нея бях изцяло чужд. Очевидно е била привикнала с туристи. Когато ние излязохме на пътеката към хостела, нашите пътища се разделиха и тя си потегли по своите си каузи ", описа още планинарят.

След публикуването на тази история други консуматори описаха, че са срещали сходна котка в тази околност: "Тази котка потегли с нас на преход преди 3 месеца. Тя върви пред туристите, стопира се, с цел да изчака и да подарява с необятна усмивка ".

Впоследствие е станало ясно, че котката живее в локален хостел и доста обича туристите.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР