Смята се, че 11 ноември е един от най-щастливите дни

...
Смята се, че 11 ноември е един от най-щастливите дни
Коментари Харесай

Магичният 11 ноември: Ето как се отразява на зодиите

Смята се, че 11 ноември е един от най-щастливите дни освен този месец, само че и в цялата година. Това се дължи на нумерологичното значение на цифрата 11, което се смята за „ основно число “ и се свързва с духовния напредък, описват от Bustle.

В нумерологията цифрата 11 символизира божествената мъдрост, духовните пробуждания и хармонията ни с Вселената.

Затова и знаейки по какъв начин 11 ноември ще повлияе на всеки зодиакален знак, можем да извлечем максимума от удобната сила на тази дата. Астрологичните феномени на този ден в композиция с нумерологичното значение на датата ни оказват помощ да се свържем още по-дълбоко с нейната мощ.

Силната сила на 11.11 основава мощна опция да бъдем на една периодичност със своите желания. На този ден Луната е във Водолей – знакът, удобно обвързван с нашите очаквания, стремежи и визии за нашата общественост. Това ни оказва помощ да разкрием своите креативен странности и да се свържем с бъдещите си идеали.

11 ноември бележи и точната междинна точка сред новолунието в Скорпион на 4 ноември и идното цялостно лунно затъмнение в Телец – лунна фаза, известна като първа четвърт луна. Това събитие ни разрешава да изясним персоналните си цели и да намерим способи да преодолеем всички провокации, които стоят на пътя ни.

В този ден Луната се изравнява с Юпитер, а тази позиция усъвършенства духовното ни мислене и носи спомагателна доза благополучие. Това ни дава прелестна астрологична опция да приемем растежа и благословиите в живота си, с цел да подхраним своите планове.

Астрологичните събития на 11.11, съчетани с нумерологичната магия на това число, основават съвършените условия за шанс, магия и нравствен напредък (дори измежду галактическия безпорядък, протичащ се този месец).

Всяка зодия обаче ще усети тази мощна сила по друг метод – вижте какво значи това за вашата.

Овен

Ако на 11 ноември смятате да очертавате каквито и да е проекти, инстинктът може да ви поведе към цели, свърани с достижения, обич или персонален шанс – звездите обаче приканват да се стремите по-високо. Вместо да се фокусирате върху персоналното богатство, помислете за методите, по които вашите единствени по рода си блага могат да бъдат от изгода за колектива. Работата с другари, сътрудници и вашата общественост ще ви помогне да сбъднете желанията си.

Телец

Денят е подобаващ да пристъпите в равновесие със своeто същинско предопределение - тъй че използвайте тази настройка в своя изгода и си поставете някои цели, свързани с кариерата ви. Магическата сила на деня ще ви помогне да запалите пламъка на самочувствието си, да извършите положително усещане на всички верни хора и да затвърдите вярата си в личните качества.

Близнаци

Ако небето ни е границата, то вие, Близнаци, се целете в звездите. Въпреки че преследването на вашите най-странни ползи може да наподобява непрактично, в този момент е моментът да поемете риск и да полетите върху крилете на вярата към нови цели. Независимо дали става дума за връщане в университета, пътувания по света или пренасяне на напълно ново място, използвайте късметлийската сила на 11.11 като гориво, с цел да разширите хоризонтите си и да осъществите фантазиите си.

Рак

Кои са най-големите ви цели, Раци? Устойте на импулса да се обърнете към приближен човек за този въпрос. Благоприятната сила на 11.11 ви моли да потърсите отговорите у себе си. Поровете се дълбоко, с цел да намерите подсъзнателния източник на вашите стремежи, след което си позволете да ги приветствате напълно. Няма нищо срамно в това да знаеш какво искаш и за какво го искаш - има само мощ.

Лъв

Енергията на 11 ноември ще възпламени искра в любовния ви живот, Лъвове, тъй че това е прелестен ден да си поставите цели, свързани с отдаденост в сантименталните взаимоотношения или тяхната динамичност. Сега е време да отворите сърцето си към повече духовни връзки с другите и да изследвате силата, която партньорството предлага. Кой знае? Може даже да срещнете ненадейно сродната си душа.

Дева

Благоприятната сила на нумерологията в този ден ще ви помогне да осъзнаете нещата, които възпламеняват искра в сърцето ви. За още повече деловитост може и да ви се обясни какво тъкмо би трябвало да извършите, с цел да реализирате задачите, свързани с тях. Отделете си малко време в тишина и успокоение, с цел да се концентрирайте върху желанията си, с цел да можете да манифестирате живота, който желаете, в добре планувани стъпки.

Везни

Позволете на мечтателя у вас да се прояви, Везни, и концентрирайте своята сила в манифестиране на нещата, които ви носят наслада. С обединената мощ на астрологията и нумерологията на 11 ноември вие ще се чувствате изключително въодушевени – това е идеалното време да си поставите цели, свързани с вашите планове, креативен инициативи и даже вашия любовен живот. Отдайте се на персоналните си удоволствия и мислете положително.

Скорпион

Ако домът е там, където е сърцето, на 11.11 би трябвало да си позволите да останете на негова периодичност, Скорпиони. Вместо да бягате от възприятията си, направете им място, с цел да разперят криле, и ги използвайте като източник на мощ. Вслушвайки се в своите уязвими места - ще получите доста по-ясна визия за това какво желаете и по какъв начин можете да предприемете съществени стъпки, с цел да го осъществите.

Стрелец

11 ноември носи доста синхрон и обществена стимулация, тъй че, Стрелци, позволете на естествения поток от сила да процъфти сред вас и хората, които срещнете. Опитайте се да гледате на всичко, което се случва, като на вълшебен знак от Вселената и всеки, който пресече пътя ви - като на евентуален преподавател, който може да показа парченце от своята мъдрост, с цел да промени вероятността ви.

Козирог

През този ден ще получите доста по-ясна визия за това кои сте и какво желаете от работата, любовта и живота, Козирози – тъй че това е идеалният миг да започнете с планирането на нова глава. Използвайте тази новооткрита изясненост, с цел да се концентрирайте върху идващите стъпки към задачите си. Какво ви се желае в обилие? Какъв тип сила желаете да привлечете в живота си? Съсредоточете се върху отговорите на тези въпроси, до момента в който избистряте своите планове на 11.11.

Водолей

На 11 ноември за вас, Водолеи, не съществуват съвпадения. Приемайте всичко, което ви се случва, като собственоръчно изпратен от Вселената знак и обърнете внимание на всичко, което изниква денем, колкото и нищожно да ви се коства. Изглежда, че то служи за задачите на вашето по-висше Аз, тъй че си позволете да се насочите към реализирането на вашите стремежи и фантазии.

Риби

Денят ще бъде от изключително духовно значение за вас, Риби, защото ще почувствате ясна връзка с подсъзнателното си вътрешно аз. Възползвайте се от тази изясненост и я използвайте, с цел да избистрите своите манефестации на 11 ноември. Отдайте се на мистична сила - да вземем за пример медитирайте благодарение на кристали, носещи шанс, с цел да бъдете в синхрон с нумерологичната мощ на деня.

Източник:
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР