Смята да започне да извежда близначките зад граница, когато станат

...
Смята да започне да извежда близначките зад граница, когато станат
Коментари Харесай

Кулинарят-легенда Ути Бъчваров: Успях да сваля 20 кг., вървя стремглаво към желаните 100, с които се чувствам най-лекокрил

Смята да стартира да извежда близначките зад граница, когато станат първолачки. Няма визия обаче дали някоя от тях ще наследи уменията му в кулинарията и показва, че от дълго време е отминало времето, в което родителите дефинират с какво ще се занимават отрочетата им. И въпреки да ги въвлича в случки като спектакъл, изложения, спорт и пътешестване, дефинира себе си като лежерен родител, а не пъклен подобен, поставящ си за цел чедото му да е млада вяра в избрана сфера.

 

Признава обаче, че толкова доста обича близначките, че ще одобри всичко това, което ще му сервират като зетьове един ден. Ще се стреми да приказва постоянно с тях, тъй като е видял какъв брой е печален резултатът от неналичието на връзка сред деца и родители.

По отношение на партньорката му Мария отбелязва, че всяка съвременна двойка би трябвало да търси салдото и да влага, както в децата, по този начин и в личното си благополучие. Смята, че двамата с нея са намерили равновесие и моделът им за другарство не ощетява нито тях, нито децата им.

 

Продължава борбата с килограмите. След като към този момент е съумял да се сбогува с 20 кг. върви стремително към мечтаните 100 кг., защото с такова тегло се усеща „ най-лекокрил “.

Двете му дъщери към този момент са посещавали театъра във Варна, носещ името на прародител им – Стоян Бъчваров и познават историята на семейството си. Били са и в котленското село Медвен, където е родното му място.

 

Притежава и две картини от огромния български художник Константин Щъркелов, на които е изобразен дядо му. Едната от тях е купил, а другата му е била подарена от Волен Сидеров, който е огромен колекционер на изобразително изкуство. Макар Ути да упорствал да я заплати, Сидеров изрично отказал, за което му е извънредно признателен, защото го трогнал същински.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР