Смяната на цвета винаги ще е на мода. Всяка жена

...
Смяната на цвета винаги ще е на мода. Всяка жена
Коментари Харесай

Цветът на косата, който отива на абсолютно ВСИЧКИ

Смяната на цвета постоянно ще е на мода. Всяка жена най-малко един път в живота си подхваща това деяние или съществено се замисля над него. Дали след разлъка, или от досада – резултатите са налице. Черно, алено, русо, омбре – разновидностите са доста.

Обмислянето е наложително обаче, с цел да не нанесем съществени провали на косата си и да я третираме постоянно, ако не харесваме новия си цвят. Но има един цвят, за който се счита, че отива на безусловно всяка дама. Чували ли сте за гъбено русо? Него считаме за златната среда – отива на всеки цвят на очите и кожата. 
Митовете за косата, в които мнозина имат вяра още
Никак не е елементарно да поддържаме здрава и красива коса. Всяка дама си мечтае да има стилна визия, красива и буйна грива и да не я  у...

Цвят сред платинено русо, сребристо и кафяво е превъзходен вид за всички смели дами, подготвени за сивите коси. Той е един от най-актуалните цветове е момента и е измежду най-търсените в обществените мрежи.

Гъбеното русо е подобаващ цвят за брюнетки и русокоски

Както споменахме, гъбеното русо припомня на комбинация от кафяво и русо. То е подобаващ вид за всички брюнетки, които желаят леко да изсветлят косата си с по-светли кичури, както и за всички русокоски, стремящи се към по-тъмни нюанси на русото. 
Ако пък към този момент сте в по-напреднала възраст и сивите косми стартират да се появяват, гъбеното русо е чудесна опция да ги скриете и да създадете естествена, възобновена визия. Ще придаде спомагателен искра на косата ви, без да наподобява натрапчиво.

Предпочитан пред сивия цвят
Домашна рецепта за буйна и лъскава коса
Много маски и смазки ни убеждават, че ще създадат косата по-гъста, по-буйна и по-здрава, само че с тази домашна маска, която не коства съвсем...

Много дами залагат и на сивия цвят още преди да са достигнали възрастта, в която косата естествено посивява. Той също бе настоящ, само че сега е преместен от гъбеното русо, което стои хем по-добре, хем отива на повече дами. То основава по-естествен резултат, само че наложително се доверете на експерт и не пробвайте да се боядисвате сами у дома, в случай че желаете резултатите да са удовлетворяващи. 

Не изисква прекомерна поддръжка

Както знаем да вземем за пример за русия цвят – той изисква доста грижи и поддържане на косата, с цел да запазим и здравината, и приятния цвят. С гъбеното русо обаче не е по този начин – нюансите могат да се задържат прилежно на косата ви до цели шест месеца, преди да имат потребност от възобновяване. Но въпреки всичко ви предлагаме понякога да употребявате шампоан срещу пожълтяване поради сребърните отражения. Поддръжката не изисква никакви други характерни дейности.

Колкото и подобаващ и елементарен за поддържане да е този цвят, толкоз и трудоемко е постигането му. Отнема малко повече време, а и всичко зависи от положението и типа на вашата коса. И още веднъж повтаряме – в случай че желаете идеален гъбено-рус цвят, доверете се на професионален колорист.
Избери най-подходящият за теб цвят на косата
Експертите описват по какъв начин да се съобразите с цялостния си външен тип и да изберете най-подходящия колорит за вашата коса. Като начало, по...

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР