Смяната на собствеността в ЦСКА-София е подготвена и може да

...
Смяната на собствеността в ЦСКА-София е подготвена и може да
Коментари Харесай

ЦСКА-София може да има нов собственик до дни, документите са подготвени

Смяната на собствеността в ЦСКА-София е готова и може да бъде осъществена във всеки един миг. Процедурата по нея бе обяснена от юрист Светослав Трендафилов, който обслужва юридически " аления " клуб.

" В понеделник вечерта господин Ганчев персонално ми се обади, по-късно се чух и с господин Инджов. Веднага разпоредих на екипа да приготви трансформацията на собствеността на клуба. Всички документи са написани и готови, естествено не са попълнени, тъй като не знам на кого ще се трансферира собствеността на клуба. Всичко е в касата на клуба дружно с книгата и ще бъдат препоръчани на идващия притежател.

Новият притежател ще придобие клуба без никакви отговорности. Той ще може да употребява и към този момент осъществените приходи от прехвърлянията на Антов и Соу. Самото прекачване на собствеността може да стане против 76 хиляди лв., каквато е номиналната стойност на акциите или безплатно с акт за подаяние.

Буквално още през днешния ден може да бъде осъществено прехвърлянето, само че такава договорка се вписва в Търговския указател и ще отнеме няколко дни. Новият притежател би трябвало да одобри нов правилник или да подпише остарелия. В момента, в който се появи въпросното лице, документите ще се оформят, вписваме го в регистъра и закановият период е три дни. Моята работа е дотук ", съобщи юрист Светослав Трендафилов пред " Нова телевизия ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР