Смяната на собствеността в ЦСКА е подготвена и може да

...
Смяната на собствеността в ЦСКА е подготвена и може да
Коментари Харесай

Адвокат на ЦСКА: Буквално още днес може да бъде осъществено прехвърлянето на собствеността

Смяната на собствеността в ЦСКА е готова и може да бъде осъществена във всеки един миг. Процедурата по нея бе обяснена пред „ Нова Телевизия “ от юрист Светослав Трендафилов, който обслужва юридически " аления " клуб.

" Буквално още през днешния ден може да бъде осъществено прехвърлянето, само че такава договорка се вписва в Търговския указател и ще отнеме няколко дни. Новият притежател би трябвало да одобри нов правилник или да подпише остарелия. В момента, в който се появи въпросното лице, документите ще се оформят, вписваме го в регистъра и законовият период е три дни. Моята работа е дотук ", съобщи Трендафилов.

" Всички документи са написани и готови. Естествено, не са попълнени, тъй като не знам на кого ще се трансферира собствеността на клуба. Всичко е в касата на клуба и дружно с книгата ще бъдат препоръчани на идващия притежател. Той от своя страна ще придобие клуба без никакви отговорности “, добави юристът.

Както към този момент стана ясно, бъдещият притежател на ЦСКА ще може да употребява и към този момент осъществените приходи от прехвърлянията на Антов и Соу. Самото прекачване на собствеността може да стане против 76 хиляди лв., каквато е номиналната стойност на акциите на клуба или безплатно с акт за подаяние.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР