Смяната на собствеността на Левски е все по-близо. Компанията Sport

...
Смяната на собствеността на Левски е все по-близо. Компанията Sport
Коментари Харесай

Юнайтед груп и Васил Божков се договориха за дълговете! Сделката за Левски ще е съвсем скоро

Смяната на собствеността на Левски е все по-близо. Компанията Sport Republic, дъщерна на Юнайтед груп и благосъстоятелност на сръбския милиардер Драган Шолак ще вземе контролния пакет с акции, оповестява " Блиц ".

Според информация на сътрудниците, в понеделник е имало финални диалози сред двете страни. " Сините ", представлявани от Наско Сираков, са били известени, че договорката ще бъде подписана напълно скоро.

От " Sport Rebublic " са уверили Сираков, че ще купят Левски, откакто вече са постигнал сделка с Васил Божков за задълженията към него.
 Юнайтед Груп купува и европейски призрачен сън на Левски
Юнайтед Груп купува и европейски призрачен сън на Левски

Драган Шолак все по-уверено стъпва на футболния пазар

Живеещият в ОАЕ някогашен притежател на клуба е имал среща с представители на Драган Шолак. Между двете страни е подписано съглашение, което гласи, че до 31 януари под формата на няколко транша " Sport Rebublic " ще изплати всичко на сметката на Божков. Сумата обаче остава конфиденциална. Освен това са стартирали договаряния с Национална агенция за приходите, в които страната е получила писмени гаранции, че: " Sport Rebublic " ще се издължи и на нея.
 Сигурно е!
Сигурно е! " Юнайтед Груп " поема Левски!

Сделката ще бъде финализирана до месец

В същото време са стартирали диалози със Станимир Стоилов за сключване на нов контракт. Контрактът сигурно ще е в пъти по-добър от сегашния на Мъри, който дори дълго време след завръщането си предишния септември работи без заплата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР