Смяна на собствеността на този етап не стои на дневен

...
Смяна на собствеността на този етап не стои на дневен
Коментари Харесай

Сираков: Ако има реални разговори за продажба на клуба, левскарската общност ще бъде информирана

Смяна на собствеността на този стадий не стои на дневен ред. Това разгласи притежателят на Левски Наско Сираков, по време на оповестяването на акцията за абонаментни карти " Аз съм Левски ".

Преди седмица фирмите на Шолак Юнайтед Груп и Спорт Републик потвърдиха публично за интереса си към акциите на Левски, само че подчертаха, че към момента не са водили договаряния за неговото закупуване.

" Юнайтед Груп излязоха с декларация и обясниха всичко, няма какво да прибавя. Ако някой му минава през главата, че повеждам секрети диалози и върша секрети сделки за Левски, значи доста малко ме познава. В момента, в който има какъвто и да е диалог за собствеността на Левски, цялата синя общност ще бъде съответно осведомена. Затова споделих, че на този стадий промяна на собствеността не стои на дневен ред. Ние се готвим за зима, в случай че пристигна лято - добре пристигнало ", съобщи Сираков.

" Създаде се едно лъжливо усещане, че макар постигнатите резултати, Левски към този момент е избавен финансово. Това въобще не е по този начин, макар че ми се желае да кажа противоположното ", съобщи изпълнителният шеф на Левски Ивайло Ивков.

" Левски към момента е в един интервал, в който може доста бързо да тръгне обратно. Призовавам хората да не губят своята безрезервност и отдаденост към клуба, като сме подготвени, нямаме тематики и въпроси табу, персонално аз съм подготвен да давам отговор за всяка една стотинка, изхарчена през тази година, като мога да обоснова къде и по какъв начин. Преди една година сложихме завършек на разточителните покупко-продажби, както за играчи, по този начин и за клуба. Считам, че надградихме, само че това ще е дълъг развой. Стоят доста провокации, погасихме безусловно всички належащи отговорности от тези, които можеха да убият внезапно клуба. Сега имаме броени дни да реализираме нови договорености и да стартираме да обслужваме тежкото завещание, което ни беше оставено от безхаберното и разточително управлението през последните повече от 10 години ", добави той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР