Смяна на сезона, смяна на гардероба. Разбира се, дрехите от

...
Смяна на сезона, смяна на гардероба. Разбира се, дрехите от
Коментари Харесай

В есенния гардероб на модерния мъж

Смяна на сезона, промяна на дрешника. Разбира се, облеклата от предходната есен не престават да бъдат в приложимост. Но следването на стилните трендове изисква разообразяването им с някои нови попадения, които към този момент чакат в магазините.

90-те

Ретро полъхът е осезателен. А длаи ще довее в дрешника необятен панталон, огромни маратонки, анцунг или шапка от плат с козирка, е персонален избор. Спортно, свободно и екстравагантно.

Публикация, споделена от Styled By The Crowd Magazine (@styledbythecrowd) на Юли 22, 2018 в 5:21 PDT

Кожа и отново кожа

Да, не е нужно ограничаване единствено до кожено яке за есента. То може да се комбинира сполучливо и с кожен панталон. Или най-малко това ни демонстрираха на стилния подиум марки като Fendi. Да живее Матрицата.

Овча кожа

Защитниците на животните да слушат. Дебелите якета с пухкави яки от естестевена кожа също са ретро мигане за есенния дрешник. Предложения имаме от Армани и Филип Плейн да вземем за пример.

Инвестицията в сходна връхна дреха е съществено, само че ще се отплати с годините. А и сигурно топли.

 Снимка 375942

Обувки

Като за катерене, единствено че за града. Ботите и по-грубите модели спортни обувки освен защищават от дъжда и студа, само че и са измежду трендовете за есента.

Кафяво

Разбираемо, той е един от цветовете на есента. И стои елегантно както под формата на панталон, по този начин и като пуловер, блуза с дълъг ръкав или яке. Изборът е огромен.

 Снимка 375946

 Модни придобивки за есенния дрешник
Модни придобивки за есенния дрешник

За да сме готови

Каре

Още една класика в дрешника на елегантния мъж. Среща се най-вече при ризите и палтата, само че и карираните панталони или пък обувки са вид за по-свободомислещите, написа GQ.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР