Смути с пъпеш и мента може да замени вашата сутрешна

...
Смути с пъпеш и мента може да замени вашата сутрешна
Коментари Харесай

Здравословна закуска: Вкусно смути с пъпеш и мента РЕЦЕПТА

Смути с пъпеш и мента може да размени вашата утринна закуска, само че като всички други предписания за смути, смути с пъпеш и мента може да бъде сервирано и като апетитен десерт, и като освежаващо пиво когато и да е на деня както и за закуска.
Необходими артикули: пъпеш 1 чаена чаша   банан 1 брой   ябълки 1 брой   мента 10 листа   Начин на подготвяне:
Пъпешът е един от най-подходящите артикули за смути - сладостен е и смути приготвени с него нямат потребност от в допълнение подслаждане. Същевременно има плътна текстура и прави смути компактно. Освен това пъпешът съдържа огромно количество вода, подобаващ е за заледяване и откакто смели става доста бухнал.

Рецептата за смути с пъпеш и мента е извънредно свежа рецепта, подобаваща за летните летните месеци, когато и пъпешите са в обилие. Смути с пъпеш и мента може да бъде превъзходен старт на деня, както и вкусно допълнение на листата с предписания за смути.

Първата стъпка от рецептата за смути с пъпеш и мента е подготовката на пъпеша и е стъпка по избор. Обелете пъпеша и го приберете във фризера за няколко часа, с цел да се замрази. Може и да пропуснете тази стъпка, само че смути постоянно става по-вкусно, когато има леко ледена текстура.

Изцеждате сока на ябълката със сокоизтисквачка. С чопър, блендер или кухненски робот смелете замразения пъпеш дружно с банана, сока от ябълка и ментата до приемане на хомогенна примес, написа supichka.com.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР